PRAVNO OBVESTILO

 

Zaščita pravic

Spletno mesto je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na spletnem naslovu www.primat.si.
Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last družbe PRIMAT D.D. (v nadaljevanju: PRIMAT) in je informativne narave.

V PRIMATu smo naše spletno mesto oblikovali z namenom omogočiti splošne informacije o družbi, izdelkih in storitvah PRIMAT.

Vstop v katerokoli področje spletnega mesta PRIMAT pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi tukaj.
Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da na te strani ne vstopate.

Uradne, pravno-formalne informacije o družbi ter o poslovanju družbe se lahko razlikujejo od informacij na spletnem mestu družbe.


Omejitev odgovornosti


PRIMAT se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja,
da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. PRIMAT si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Niti PRIMAT niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Na spletni strani PRIMAT obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s PRIMAT. PRIMAT ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.


Avtorske pravice


Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.primat.si (besedila, fotografije, skice) so last PRIMATa in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. PRIMAT si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na tej spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.