2.11.2023

Predstavitev stroja za laserski razrez pločevine TruLaser 3030 fiber

V sklopu izvajanja največjega investicijskega cikla v zadnjih 15-ih letih nadaljujemo modernizacijo proizvodnje z novim modernim strojem za laserski razrez TruLaser 3030 fiber podjetja TRUMPF, ki je opremljen z avtomatskim sistemom za naklad in razklad pločevine LiftMaster.


Novi stroj za laserski razrez pločevine se ponaša s 6 kW največje moči, kar omogoča rezanje jeklenih pločevin do debeline 32 mm. Novi stroj za laserski razrez uporablja napredno tehnologijo Fiber, ki omogoča višjo produktivnost rezanja v primerjavi s tehnologijo CO2. Stroj je nadgrajen z dodatno opremo, kot je avtomatski menjalnik in nastavljalnik šob, vgrajenimi kamerami za nadzor procesa rezanja, s paketom Highspeed ECO rezanjem, sistemom Smart Collision Prevention ipd. Programiranje stroja poteka na najnovejši različici programske opreme TruTops Boost.

Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber Stroj za laserski razrez TRUMPF TruLaser 3030 fiber

kontakt